Er du ejer af en fredet eller bevaringsværdig bygning, eller ønsker du bare at bevare dit hus' originale detaljer og arkitektoniske særpræg? Hos Bonde Glas og Bonde Tømrer og Snedker møder du faglærte håndværkere som har 1:1 erfaring med arbejde på bygninger, der kræver særlig viden og håndelag. Vi har personlig erfaring med arbejde på historiske bygninger i København, samt på de lokale godser og kirker på Lolland-Falster.

At tilgå en fredet eller bevaringsværdig bygning som håndværker kræver specialiseret viden om materialer og deres samspil med den eksisterende konstruktion. Ligeledes kræver det særlig viden om lokalplaner og lovgivning, som vi gennem vores erfaring, løbende orientering om emnet samt stærke engagement i de lokale bevaringsforeninger har et indgående kendskab til.

Vælger du Bonde Glas og Bonde Tømrer og Snedker som din håndværker, er du garanteret en topprofessionel og seriøs tilgang til restaureringen af din ejendom, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten og det korrekte materialebrug.

Vi kan blandt andet hjælpe med udskiftning af bindingsværk, dør- og vinduesrenoveringer, energirenoveringer der tager højde for det originale særpræg, reparation af andre trækonstruktioner, tagudskiftninger, vinduesudskiftning og meget andet inden for tømrer, snedker, murer og glarmesterbranchen.

Som noget nyt har vi fokus på bevaring og tilbageførsel af parcelhuse fra tiden 1955 - 1975, hvor vi bl.a. kan hjælpe med restaurering eller nyopbygning af blyruder, skaffe udgået glas til din hoveddør eller bevare dine blymosaikker, når vi monterer nye vinduer. Her flytter vi de gamle mosaikker ind i en ny energitermorude, som monteres i det nye vindue.

Vi har farvet og ornamenteret glas på lager til brug i fredede og bevaringsværdige bygninger.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hos Bonde Glas ApS står vores glarmester klar til at vejlede og montere glasløsninger, der vil stråle i mange år. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en glarmester allerede i dag.

Firmainformation

Bonde Glas ApS

CVR-nummer: 40645950

Klostergade 13, 4900 Nakskov

Klik her for rutevejledning

Bonde Glas drives af Morten Bonde som har beskæftiget sig med glarmesterfaget siden 2016. Vi klarer enhver glasopgave fra et stykke drivhusglas til en helt ny tilbygning med glastag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en glarmester allerede i dag.