​Hos Bonde Glas brænder vi for fedt design, flot arkitektur og godt håndværk. Vi finder i samarbejde med dig ud af, hvordan dit hus bedst kan moderniseres med respekt for de oprindelige detaljer og særpræg.

Derfor mener vi selv at vi bør være din foretrukne håndværker, når dit hjem skal have en kærlig behandling. Vi elsker at levere og montere den smarte glasvæg der sætter prikken over i'et på dit badeværelse, og vil virkelig gerne have lov at restaurere dine gamle vinduer med nænsom hånd og faglig ekspertise.

Både mester og svende har stor erfaring med bevaringsværdigt byggeri og forstår hvordan ejendomme med kulturhistorisk værdi skal håndteres.

I tæt samarbejde mellem kunde, mester og vores dytige svende, sørger vi for at husets særpræg bliver bevaret eller tilbageført, både når der er tale om enkeltelementer og når det drejer sig om en total renovering.

Herunder ser du til inspiration både nogle af de moderne og nogle af de klassiske glasløsninger, som vi har mulighed for at levere.

Vi kan bl.a. levere og montere disse bruseløsninger - og enhver anden glasvæg efter dit ønske:

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hos Bonde Glas ApS står vores glarmester klar til at vejlede og montere glasløsninger, der vil stråle i mange år. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en glarmester allerede i dag.

Firmainformation

Bonde Glas ApS

CVR-nummer: 40645950

Klostergade 13, 4900 Nakskov

Klik her for rutevejledning

Bonde Glas drives af Morten Bonde som har beskæftiget sig med glarmesterfaget siden 2016. Vi klarer enhver glasopgave fra et stykke drivhusglas til en helt ny tilbygning med glastag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en glarmester allerede i dag.