​Hvem er vi?

Bonde Glas drives af Morten Bonde som har beskæftiget sig med glarmesterfaget siden 2016.
Med udgangspunkt i mand og bil er vi hjemmehørende i både Lolland, Guldborgsund og Vordingborg Kommuner. ​Vores filosofi er, at altid tage os tid til dialog med kunden for at sikre den mest tilfredsstillende og optimale løsning,

uanset om der er tale om en mindre reparation, eller den store ombygning i samarbejde med vores tømrerafdeling i BONDE TØMRER & SNEDKER. Vi elsker at samarbejde med vores kunder om det perfekte resultat.

Vores hovedfokus ligger på privatkunder - en strategi vi bevidst har valgt for at sikre, at ingen bliver overset eller nedprioriteret til fordel for store projekter og "vigtigere" kunder. Derfor er du sikker på at din forespørgsel altid bliver håndteret professionelt, og at din opgave bliver udført til tiden og med tilfredsstillende resultat.


Ingen kunde er for lille til os og vi vil være glade for at hjælpe dig med alt fra et stykke drivhusglas til en helt ny tilbygning med glastag. Med udgangspunkt i denne tankegang og vores faglige stolthed stræber vi efter, at blive den foretrukne glarmester på Lolland, Falster og Sydsjælland, og vi ser os selv som din lokale glarmester, hvad end du har brug for os i Nykøbing F., Nakskov eller Vordingborg.

Vi tilbyder en bred vifte af glasløsninger:

  • Udskiftning af ødelagte eller punkterede termoruder
  • Forsikringsskader og indbrudsskader - vi samarbejder med alle forsikringsselskaber
  • Udskiftning af døre og vinduer i samarbejde med vores tømrerafdeling
  • Brusekabiner og glasvægge på specialmål efter aftale med kunden
  • Spejle, stænkplader, glashylder og andet interiørglas
  • Værn, læhegn eller andet glas til terrassen
  • Montering af solfilm og mat / sandblæst folie
  • Butiksruder og sikkerhedsglas - panserruder
  • Mange andre glasløsninger - ring eller skriv med en forespørgsel!

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hos Bonde Glas ApS står vores glarmester klar til at vejlede og montere glasløsninger, der vil stråle i mange år. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en glarmester allerede i dag.

Firmainformation

Bonde Glas ApS

CVR-nummer: 40645950

Klostergade 13, 4900 Nakskov

Klik her for rutevejledning

Bonde Glas drives af Morten Bonde som har beskæftiget sig med glarmesterfaget siden 2016. Vi klarer enhver glasopgave fra et stykke drivhusglas til en helt ny tilbygning med glastag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en glarmester allerede i dag.